會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區 -> [CBS]頭班車 (主題編號=807963) 前往頁面 上一頁  1, 2
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
發表發表於: 2010-02-11 11:31 AM 引言回覆
82K.
定居居民

會員編號: 11,595
文章編號: 2234233

我試過係 D 分站連搞私牌都會有人上 ....
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-02-12 11:34 AM 引言回覆
Eden.Hazard
定居居民

會員編號: 12,457
文章編號: 2234843

岩岩玩Campian既Chapter 5
玩到去UN個陣d人落晒車
但係佢仲寫有一個passenger係度
呢個係咪bug?
發表發表於: 2010-02-12 11:39 AM 引言回覆
成功需苦幹
永久居民

會員編號: 29
文章編號: 2234847

rafael. 寫到:
搭單問下:
入錢既人入左錢之後唔肯行入車廂,點搞好?

你未俾飛佢佢邊會入去坐...禁T俾飛仔佢佢就會行入去 Surprised

rafael. 寫到:
岩岩玩Campian既Chapter 5
玩到去UN個陣d人落晒車
但係佢仲寫有一個passenger係度
呢個係咪bug?

你要等到PASSENGER ON果行既數字顯示為0..個客俾晒錢入左去先開車..
如果唔係個客會棟企o係巴士站度當你冇上到果個客..
呢個都係bug掛

BTW...campain 5點玩..我行晒成個版圖都搵唔到要去既地方既 Laughing

成功需苦幹 在 2010-02-12 11:43 AM 作了第 2 次修改
發表發表於: 2010-02-13 11:10 PM 引言回覆
DA35
永久居民

會員編號: 5,247
文章編號: 2235688

去Courtyard,行入去入面搵架被偷既巴士
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2010-02-13 11:19 PM 引言回覆
Eden.Hazard
定居居民

會員編號: 12,457
文章編號: 2235696

再問下Chapter 6咪要睇電視既
我一load電視畫面就彈game Sad
點搞好?
發表發表於: 2010-02-13 11:58 PM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2235735

rafael. 寫到:
點搞好?

呢個真係幫你唔到,係要睇幾分鐘電視...
發表發表於: 2010-02-14 3:23 PM 引言回覆
成功需苦幹
永久居民

會員編號: 29
文章編號: 2235931

禪居人 寫到:
rafael. 寫到:
點搞好?

呢個真係幫你唔到,係要睇幾分鐘電視...

7了...間bar在哪? 9同42交界果4個角都行晒.. Crying or Very sad
發表發表於: 2010-02-14 4:32 PM 引言回覆
DA35
永久居民

文章編號: 2235961

詳細唔識講,只可答你行返42街後,向UN方向行,右邊第一間(有橙圈嗰D先係Bar/Coffee Shop)

Youtube搜尋"Citybus Simulator 2010 Campaign"會有影片攻略

Time Square拖車嗰關我都係睇完先明要點玩法

DA35 在 2010-02-14 4:34 PM 作了第 1 次修改
[CBS]頭班車
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
2頁(共2頁)
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作