會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> OMSI 一般討論 -> 快將推出 Coming Soon~ (主題編號=1099791)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
快將推出 Coming Soon~
發表發表於: 2012-07-01 12:34 AM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

會員編號: 11,768
文章編號: 2694612

HKSAR city beta version將於本月推出,到時大家下時請緊記copy/安裝多一個omsi...以免跟其他右軑city重疊導致路面渾亂

可玩路線
KMB:
34M+59A+59M+59X+?+234A+259E
CTB:
962B+962X+X962
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2012-07-01 2:58 AM 引言回覆
ASV61@KX7623
留學生

會員編號: 9,651
文章編號: 2694678

期待期待
包埋962咁爽 ?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2012-07-02 1:41 AM 引言回覆
MM2566
助理系統管理員
DS4
助理系統管理員<br>DS4

會員編號: 36
文章編號: 2695095

Dundee 寫到:
想問如何合法安裝多一個omsi?

每一條License 只可以在一部PC 安裝一個soft copy,無理由要玩家為佐你的City 要買多條License,買多部電腦/裝多個OS... bad

我估計樓主意思係想話backup一份OMSI既主要文件(不連程式)
即是只包括城市/車既組成部份而已
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2012-07-06 5:11 PM 引言回覆
。~LeuNg FaN~
定居居民

會員編號: 14,679
文章編號: 2696804

其實我想問點解得呢個city係要back up成個omsi..?
見7M, 273果D都唔需要...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2012-07-06 7:52 PM 引言回覆
Noeliam
旅客

會員編號: 14,459
文章編號: 2696879

。~LeuNg FaN~ 寫到:
其實我想問點解得呢個city係要back up成個omsi..?

因為個city面積好大 Smile
發表發表於: 2012-07-06 8:39 PM 引言回覆
NV 8110
定居居民

會員編號: 10,443
文章編號: 2696902

Noeliam 寫到:

其實係因為 D spline 會同原裝果 D 撞 sosad

-----

樓主可唔可以將所有野 pack 埋一齊先 upload ? .. 而家咁拆開十幾舊都幾麻煩 ....
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2012-07-07 8:54 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

會員編號: 11,768
文章編號: 2697347

NV 8110 寫到:
Noeliam 寫到:

其實係因為 D spline 會同原裝果 D 撞 sosad

-----

樓主可唔可以將所有野 pack 埋一齊先 upload ? .. 而家咁拆開十幾舊都幾麻煩 ....

分開不超過4件
object+splines+maps+?

愛麗絲公主 在 2012-07-08 12:37 AM 作了第 1 次修改
快將推出 Coming Soon~
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> OMSI 一般討論
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作