會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區 -> 算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!! (主題編號=1037268) 前往頁面 上一頁  1, 2
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
發表發表於: 2011-11-23 11:29 PM 引言回覆
C68A
永久居民

會員編號: 18,341
文章編號: 2608794

再唔係叫你 econ 老師送比你 , 叫佢請埋你搭港島熱狗 Surprised
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件
發表發表於: 2011-11-24 1:25 AM 引言回覆
HZ8186
留學生

會員編號: 11,688
文章編號: 2608943

係圖書館借咪無問題囉
連兩舊水都慳返
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2011-11-24 9:16 PM 引言回覆
HUgo8370
旅客

會員編號: 19,355
文章編號: 2609219

不過好彩! 仲未俾我阿媽發現.多謝大家關心. hug
發表發表於: 2011-11-25 7:13 PM 引言回覆
abcdefghijklmnop
留學生

會員編號: 15,269
文章編號: 2609739

HUgo8370 寫到:

傻的嗎? ahliluya
發表發表於: 2011-11-25 8:43 PM 引言回覆
644 655 656 662 675
永久居民

會員編號: 5,078
文章編號: 2609753

真係要寫個服字比你先得
發表發表於: 2011-11-27 11:08 PM 引言回覆
KJ9653
定居居民

會員編號: 15,380
文章編號: 2610603

等睇你阿媽見到一野扔出街 Very Happy
為左本書先去真心讀書 , 咁你不如唔好讀啦
發表發表於: 2011-11-30 2:31 PM 引言回覆
醉曖巴士囝0v0
定居居民

會員編號: 13,439
文章編號: 2611728

里因 寫到:

人地應該仲細, 未識諗姐 Wink
講起上黎我都係舊年 F4 先發奮 ..
樓主不妨自己食少一兩餐自己儲錢買返黎好過, 仲有滿足感 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2011-11-30 10:22 PM 引言回覆
KJ9653
定居居民

會員編號: 15,380
文章編號: 2611925

1A 寫到:
里因 寫到:

人地應該仲細, 未識諗姐 Wink
講起上黎我都係舊年 F4 先發奮 ..
樓主不妨自己食少一兩餐自己儲錢買返黎好過, 仲有滿足感 Laughing

人地都話左偷買比阿媽發現會扔咯
到時食少幾餐餓住不突止仲要扔錢落海 Laughing
算點喎!我阿媽好過份啊!!!!!!!!!!!!!!
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 閒談區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
2頁(共2頁)
前往頁面 上一頁  1, 2

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作