會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> OMSI 檔案分享區 -> 丹尼士巨龍非空調十一米 - 開龍 - BETA (主題編號=1097895)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
丹尼士巨龍非空調十一米 - 開龍 - BETA
發表發表於: 2012-06-25 12:42 PM 引言回覆
自湖3P
留學生

會員編號: 11,783
文章編號: 2692193

其實自己都無點諗過可以係自己生日果日出車既 .. Embarassed

架車 , 可能大家覺得有 d 位唔靚 , 不過我已經盡左最大既能力
我對 script 方面既認識唔多 , 好多野都係試下試下咁整出黎
架車個籠都係自己第一次起 , 當初都無諗過可以起得成
因為係第一次起籠 , 有 d 位起錯左 , 先講聲唔好意思 !
呢個只係 beta 版 , 希望大家可以比 d 意見小弟 Smile

整左個 user manual , 希望大家可以睇一睇先玩 , 特別係車身透明果 part
我知咁樣有 d 麻煩 , 希望大家見諒 ! Embarassed
repaint 果方面其實我諗大家應該識整 ( 其實同原裝車差不多 , 所以無整教學 )

最後要多謝 FunG , 小茶 , 肥 TIM , 熊仔 , Fu8336. , EG 7138 , JG 413 , 6071 , Alexander3000 , KS2234 同 7OM
特別多謝 7OM 通頂幫我整好個英文版 user manual

link : http://www.u-file.net/f-due3497
http://www.u-file.net/f-awr6505 ( 呢個係 Texture addon.zip 補檔 )

自湖3P 在 2012-06-25 1:39 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2012-06-25 1:25 PM 引言回覆
KY5280
永久居民

會員編號: 16,970
文章編號: 2692206

thx a lot!
ps:Texture addon 擺係邊?
發表發表於: 2012-06-25 6:39 PM 引言回覆
3asv6
旅客

會員編號: 7,240
文章編號: 2692313

NG1104 寫到:
thx a lot!
ps:Texture addon 擺係邊?

部車入game無透明可以唔駛理呢個addon,不過都答你

係放去:
\Vehicles\Dennis_Dragon 11M\Model
\Vehicles\Dennis_Dragon 11M\Texture

P.S.此車數字牌由1開始估,set左個牌叫Rollband_Ln1_07.tga
係入2出到唔係入7出到... Embarassed
檢視會員個人資料 發送私人訊息 參觀發表人的個人網站
發表發表於: 2012-06-26 12:19 AM 引言回覆
AN11-FP6762
旅客

會員編號: 15,258
文章編號: 2692471

點解我加哂野都係透明,同埋部車係咁跳仲有不停咁360度轉...咩事呢?
檢視會員個人資料 發送私人訊息 MSN Messenger
發表發表於: 2012-06-26 1:49 AM 引言回覆
PG 6918
定居居民

會員編號: 10,409
文章編號: 2692489

AN11-FP6762 寫到:
點解我加哂野都係透明,同埋部車係咁跳仲有不停咁360度轉...咩事呢?

ME TOO
丹尼士巨龍非空調十一米 - 開龍 - BETA
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> OMSI 檔案分享區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作