會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 檔案分享區 -> [Simu128] 香港高架高速公路 (主題編號=556938)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
[Simu128] 香港高架高速公路
發表發表於: 2008-01-26 9:16 PM 引言回覆
訪客

會員編號: -1
文章編號: 1738387

此檔一切版權屬原作者及本人所有
本檔根據http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/deed.zh_TW發報
引言回覆:

姓名標示-非商業性-禁止改作 3.0 通用版
您可自由:
  • 分享 — 重製、散布、展示及演出本著作

惟需遵照下列條件:
  • 姓名標示.您必須按照作者或授權人所指定的方式,表彰其姓名;但不得以任何方式暗示其為您(或您使用該著作的方式)背書。
  • 非商業性.您不得為商業目的而使用本著作。
  • 禁止改作.您不得改變、轉變或改作本著作。

本檔只適用於99.09或以上版本

下載地點 -- 按我下載

title modified by LV116 #59

LV116 在 2008-01-27 10:28 AM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2008-01-26 10:08 PM 引言回覆
GX7271
定居居民

會員編號: 5,367
文章編號: 1738433

加 [simu pak128] 呀 .. Laughing

thx =]

對我個 save 又有好多幫助 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger ICQ 號碼
Re: 香港高架高速公路
發表發表於: 2008-01-27 1:22 AM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738574

人仔 寫到:
本檔只適用於99.9或以上版本

THZ~

但係而家都只係出到99.17...冇99.9WOR好似XDD
快D改番先LA XDD

THZ Very Happy
Re: 香港高架高速公路
發表發表於: 2008-01-27 2:07 AM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738579

FP3732@78k 寫到:
人仔 寫到:
本檔只適用於99.9或以上版本

THZ~

但係而家都只係出到99.17...冇99.9WOR好似XDD
快D改番先LA XDD

THZ Very Happy

佢意思應該係99.09
發表發表於: 2008-01-27 1:07 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738662

我記錯左版本 Embarassed
發表發表於: 2008-01-27 1:09 PM 引言回覆
GX7271
定居居民

文章編號: 1738664

一個問題 : 可唔可以接駁落地面 ? 同點接駁

唔識 Embarassed
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger ICQ 號碼
發表發表於: 2008-01-27 2:48 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738738

用橋(強烈建議用bratus兄的HK Highway 2)連接HK Highway 1(地上版)同HK Highway 3(架空)

另外可唔可以降低個Maintance fee?
而家高到我唔敢用
發表發表於: 2008-01-27 2:49 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738739

用bratus條橋係下面條路駁就得ga啦 Smile
發表發表於: 2008-01-27 2:52 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738740

*~CNR4806~* 寫到:
用橋(強烈建議用bratus兄的HK Highway 2)連接HK Highway 1(地上版)同HK Highway 3(架空)

而家高到我唔敢用

Maintance fee即係 Embarassed
小弟英文唔係咁好 Embarassed
發表發表於: 2008-01-27 4:18 PM 引言回覆
GX7271
定居居民

文章編號: 1738776

係咪 ..

U = 上落斜位
R = 橋

URRRRRRRRRRU

係 U 到起 ?
發表發表於: 2008-01-27 4:29 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738793

即係咁樣
B=橋
R=路
X=路GE盡頭
H=高架高速
U=上橋斜位

未連接RRRRRRRXHHHHHHHH
連接就RRRRRRRBHHHHHHHH
(U)

簡單D 如圖
發表發表於: 2008-01-27 5:59 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738835

人仔 寫到:
*~CNR4806~* 寫到:

而家高到我唔敢用

Maintance fee即係 Embarassed
小弟英文唔係咁好 Embarassed

維修費用...起任何建築都有...
而家個Maintaince成$160一個月(每格高架高速公路),貴到飛起...
(貴原版地面高速公路好多倍...)
發表發表於: 2008-01-27 6:47 PM 引言回覆
訪客

文章編號: 1738863

應該係地面10倍
set左40$.....
不過原來系統會x2....
e+改左5$
就算x4都係20$...
重新下載取代原檔就得啦 Laughing
興建費用都減左
不過好似仲好貴 Embarassed
[Simu128] 香港高架高速公路
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 檔案分享區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作