會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 專區 -> 肥料島 (主題編號=799636)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
肥料島
發表發表於: 2010-01-13 6:33 PM 引言回覆
宜居灣區香港市
定居居民

會員編號: 6,932
文章編號: 2217652

如此地形真係考驗用車嘅性能 Laughing

+圖

宜居灣區香港市 在 2010-01-13 9:59 PM 作了第 1 次修改
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-01-13 6:56 PM 引言回覆
ASV61@KX7623
留學生

會員編號: 9,651
文章編號: 2217661

係到開路線可唔可以賺多過一千八架 sosad
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2010-01-13 6:59 PM 引言回覆
宜居灣區香港市
定居居民

文章編號: 2217665

真係多過一千八架 Cool
發表發表於: 2010-01-13 7:52 PM 引言回覆
LNChickenRice
留學生

會員編號: 7,905
文章編號: 2217723

唔記得0左
小弟都曾經搵個北韓圜0既圖「依法泡製」
(可惜小弟部機又慢又殘...
換新機之前都係唔好搵金日成伯伯*個頭0黎入Game...
太大了...713x1000pix,
對速度細過1G 0既腦呢講...太吃CPU同RAM 0既力啦...)

*係舊199x版5000Won...XD

PS 惡搞圖片版地圖...通常都無乜可能可以「原圖示人」...
(除非唔起橋,改用渡輪...啦~)
發表發表於: 2010-01-13 8:36 PM 引言回覆
ASV61@KX7623
留學生

會員編號: 9,651
文章編號: 2217739

LNChickenRice 寫到:
唔記得0左
小弟都曾經搵個北韓圜0既圖「依法泡製」
(可惜小弟部機又慢又殘...
換新機之前都係唔好搵金日成伯伯*個頭0黎入Game...
太大了...713x1000pix,
對速度細過1G 0既腦呢講...太吃CPU同RAM 0既力啦...)

*係舊199x版5000Won...XD

PS 惡搞圖片版地圖...通常都無乜可能可以「原圖示人」...
(除非唔起橋,改用渡輪...啦~)

但係今次呢個「金坷垃」版圖應該唔會改得到好多既 sosad
呢個版圖都唔細...
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2010-01-13 8:46 PM 引言回覆
LNChickenRice
留學生

會員編號: 7,905
文章編號: 2217747

見到,當然見到啦,樓上0既老兄...
(當日小弟搞0個張5000Won 0既時候
都係1:1轉換...)

PS 機慢出事...準備$換過部1G以上CPU 0既好機啦...(呆)

追加...
事實上小弟都可以先縮細圖檔之後,再搞.ppm化處理...
(不過一失真時..本來只係平地0既地方,就會有座「火山」爆出0黎...
難睇之餘,仲更加難去起碼頭去運油...)

PS2 用緊Pak 128版0既船去運Pak 64鑽油台0既石油...
(2300噸官網版超級運油輪...都唔夠用...
Simutrans 0既工廠生產力真係可怕-特別係有電到0既時間...
仲以為間工廠食0左禁藥...)<<Off-topic啦...

LNChickenRice 在 2010-01-13 9:24 PM 作了第 1 次修改
發表發表於: 2010-01-13 9:31 PM 引言回覆
宜居灣區香港市
定居居民

文章編號: 2217810

LNChickenRice 寫到:

仲以為間工廠食0左禁藥...)<<Off-topic啦...

就同你離題 .. 以前試過玩到對煤礦輸電結果搞到爆倉 Twisted Evil
加速左產煤,同時令到電廠庫存增加,用極用唔完 Laughing
肥料島
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> Simutrans 專區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作