會員註冊 常見問題 會員列表 搜尋 香港巴士討論中心 (HKBDC) 歡迎頁

香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區 -> [atc3] 啟德機場閒貼(多圖) (主題編號=818771)
發表新主題 回覆主題
上一篇主題 :: 下一篇主題
[atc3] 啟德機場閒貼(多圖)
發表發表於: 2010-03-15 9:39 PM 引言回覆
kururu曹長
旅客

會員編號: 10,291
文章編號: 2251803

話就我終於過左第2關,而家向第3關出發~點知第3關最後都唔夠分(欠300分)而過唔到 Crying or Very sad 以下係第3關一d ge貼圖..
首先:新舊色ge全日空都有出現

從國泰影過去

之後當然要影下最經典果幕,飛機係九龍城上空飛過(因此關需使用13號跑道降落) Laughing

最後就係差唔多完果到,好多機降落,而且航班好亂 Rolling Eyes 最後有2部係跑道(距離好近+一部岩岩降落+一部準備降落) Twisted Evil
好近果兩班(唔知點解冇話我game over)

從第3班望前去

ps唔知呢到有冇人玩atc3呢,有ge話歡迎交流下=]
歡迎討論 Cool
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2010-03-15 10:07 PM 引言回覆
kururu曹長
旅客

文章編號: 2251838

Dynasty 寫到:
神早放棄左VHHH .. 玩番日本果堆好玩幾多倍..
最正係 那壩.. 好玩到無朋友.. 最正就係有軍機..
我覺得玩那壩好似好得閒咁..冇咩升降 Rolling Eyes
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 MSN Messenger
發表發表於: 2010-03-15 11:06 PM 引言回覆
LF 139
留學生

會員編號: 9,511
文章編號: 2251879

舊 相 Very Happy
檢視會員個人資料 發送私人訊息
發表發表於: 2010-03-16 4:25 PM 引言回覆
kururu曹長
旅客

文章編號: 2252179

796C 寫到:

舊 相 Very Happy
請問呢個第幾關黎.. Embarassed
發表發表於: 2010-03-17 6:29 PM 引言回覆
LF 139
留學生

會員編號: 9,511
文章編號: 2252827

kururu曹長 寫到:
請問呢個第幾關黎.. Embarassed

第 6 Laughing
發表發表於: 2010-05-08 1:36 PM 引言回覆
愛麗絲公主
留學生

會員編號: 11,768
文章編號: 2282508

stage 3可以叫東方架MD-11遲D落.
一 係就一早落先泊A12,有一段短時間無gum多機
再唔係就叫它行貨運那邊過
發表發表於: 2010-05-15 11:18 AM 引言回覆
LR623
留學生

會員編號: 1,685
文章編號: 2286850

玩VHHH 好Q煩
玩RJBB 好玩好多 Very Happy
有時玩下D改檔都唔錯 Laughing
檢視會員個人資料 發送私人訊息 發送電子郵件 參觀發表人的個人網站 MSN Messenger
[atc3] 啟德機場閒貼(多圖)
香港巴士討論中心 (HKBDC) 首頁 -> 電子及電腦遊戲討論區
無法 在這個版面發表文章
無法 在這個版面回覆文章
無法 在這個版面編輯文章
無法 在這個版面刪除文章
無法 在這個版面進行投票
無法 在這個版面附加檔案
無法 在這個版面下載檔案
所有的時間均為 台灣時間 (GMT + 8 小時)
1頁(共1頁)

發表新主題 回覆主題

正體中文語系由 phpbb-tw 維護製作